Laman

23 November 2013

Siapa kata Lelaki Tak Boleh Jadi Besfren Kita

Celoteh Aku MamaGlam at 2:43 AM
Cerita ni: 

Ya la kan. Siapa kata lelaki tak blh jadi besfren pompuan. Di sekolah, di kolej dan d tempat keja mamaG mesti nak ada besfren lelaki.

Tak salah pun kalau kita berkawan baik dengan lelaki as long as no feeling2 inside heart la. But if tertiba ada tersikit bergetar feeling2 tu, sila la slowdown the very besfrienship tu ya. To cooling it down. So dat kita xkan rasa janggal.

Dalam pic ni, itu budak lelaki tinggi lampai macam tiang letrik tu la besfren mamaG masa d kementerian lama dan di bahagian lama dulu. Dah lama tak jumpa dia. Cuti lama sgt. Kesian. Muda lagi dari mamaG. Budak lagi ni (hahahaha ampooonnn).... dia cuti 2-3 thn gtu sebab sakit kanser.

Skang alhamdulillah, dah sihat.

Dia la besfren mamaG kat bahagian dulu. Teman mamaG buat keja sampai lewat mlm br blk, teman mamaG menyakat bff mamaG si cik Lia tu, penghibur mamaG dan cik Lia bila kami tgh stress rasa nak makan org, org yg salu jd good listener kami bila kami perlukan tempt utk diluahkan. Rajin pula tu tolong beli makanan utk kami yg pemalas turun ke cafe bila ada kerja.

Di bahagian tu dulu, sunyi ofis kalau mamaG ngan dia tak ada d opis. Dia la tulang belakang mamaG buat kerja selama ni. Team bgs kita ni lau bab keja n sakat org.

Teman kami bergurau sukati.

Makasi teman baikku. Azizan rashidi. Moga ko sentiasa dikurniakan kesihatan, dipanjangkan umur, murah rezeki dan bahagia selalu. Sori, 3rd preggy xleh join ko beb next year. I hv a hard time here beb.

Halalkan makan minum gue ya. Maafkan salag silap gue jg ya. Aku salu berebut air sparkling ngan ko tiap kali kita dpt hadiah. 3 tahun berturut2 kita berebut. Makasi for a good memories we had. U are such a very goodfren i ever had. Kategori lelaki la. Blh bg award ko ni. Dun cry for me bebeh. Hahahaha... (dilarang meludah!)

Jumpa lagi. Ko jaga kesihatan, jaga mulut tu jgn cabul sgt beb. Jangan tepon2 menyamar2 suara okeh.

1 comment:

  1. rindu la korang berdua..huk3...zizan pun nampak makin sihat tu..alhamdulillah....mamaG pon..nmpk sihat skrg nih (=

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea