Laman

24 November 2013

Assistante in da house

Celoteh Aku MamaGlam at 11:12 AM
Cerita ni: 

Wah wah wah mamaG ada assistante in da house la pagi ni. Good boy! Kalau salu macam ni kan bagus. Salu tolong mamaG lipat baju kan. Ni salu tolong sepah jew.

Hari ni baik punya mood dua beradik ni offer diri nak tolong umi dia lipat baju dorang. Wah terkujat mak tau. Hahahaa... syukurlah kan ada assistant pagi ni.

MamaG ni lau bab bab lipat kain baju memang fail la. Dari keci sampai anak 2. Masa d KL dulu pun mana ada lipat baju pun. Semuaaaaa mamaG hanger kan saja. Baju kids pun mcm tu. Huhuhu.. nak wat cane kan, kelemahan mamaG. Kelemahan yang menggembirakan. Huhuhu...

Okies, makasi my lil heroes tolong umi lipat baju. Walaupun huru hara tapi xpa. Yang penting niat kan. Muaxx muaxx..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea