Laman

23 November 2013

Macam Serupa Tapi Bukan Kembar

Celoteh Aku MamaGlam at 10:39 AM
Cerita ni: 

Ni makcik bongsu mamaG. Cantik tak? Cantik tak? Cantik tak Kak Ton?! Hahaha..

Macam sama kan muka kami. Indeed... since sekolah lagi orang konfius dengan muka kami. Ingat kami ni kembar n adik beradik since kami ni rapat dan sekepala gila gila bila sama sama.

C maci ni beza umur dgn mamaG dalam 3 tahun la. Keci ja orangnya pendek pula tu gendut pula tu ( hahahahaha ampooonnn kan patik!)... kami membesar sama2 dari keci so xda la istilah pggl dia macik2 kan. MamaG panggil nama dia ja terus.

Dia ni pun kira bff mamaG jg ni time form 5. Sebab dia la mamaG lulus subjek sejarah dengan cemerlang gitu. Almaklumlah, anak sedara dia lembab gila klu baca buku yang byk perkataan ni. Mula la masuk air mula la lapar. MamaG tak penah lulus subjek sejarah since form 4 sampai la trial spm. Asik fail jak. Asik merah jew markah. Asik kena baling kapur ja sbb tido bila subjek sejarah. Hahaha...

Syukur ada ini maci pendek lagi kiut ni tolong baca the buku sejarah spm yg tebal itu kendian pahamkan mamaG psl sejarah. Hahahaa kesian sampai 3pg tlg pahamkan mamaG yg lembab sejarah ni. Hahaha

Uish, jangan tak tau disebabkan lecture 3pg tu la mamaG lulus sejarah dpt 3 dlm spm. Hah, nganga cikgu sejarah mamaG lulus baik punya. Hahaha mamaG pong nganga. Hahaha.. makasi la makcik ku yg pendek lagi rupawan. Muaxx...

Walaupun org salu konfius pasal kita its okeh, hepi jak kan. Nanti kita blk kampung kita bbq ya... ko belanja! Horray!!! Hahahaah

Muaxxx... lubyu bah...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea