Laman

23 November 2013

Doaku Hari Ini

Celoteh Aku MamaGlam at 9:32 AM
Cerita ni: 

Kita hanya insan lemah dan serba kurang. Di mata dunia ni mungkin seorang yang gah, berkerjaya, berpangkat tinggi, dihormati, disanjungi malah mungkin juga paling berjaya dikalangan orang berjaya.

Tapi jangan terlupa yang di mata yang Maha Kuasa, we are nothing but a slave yang selalu dibagi ujian, balasan dan anugerah sstimpal dengan kemampuan kita.

Jadiiii, reminder to myself dan juga kwn2 di luar sana, owez berlapang dada dan berserah padaNya.

Tapi tu la, nama pun manusia jadinya kadang tu kita tak perasan kita sedang merungut akan sesuatu yg jadi pada kita hari ini dan hari semalam.

Tapiii, ada beza juga tu yg merungut tapi terus berusaha serta berserah dengan org yg merungut tapi hanya berserah tanpa usaha. Jadi korang yang mana satu ni?

Kalau mamaG tentulah mamaG......... tak nk bgtau korang. Ekekeke...

So, stay healthy stay happy ya semua. In sha Allah...

Muaxxx.. xoxoxoxoxo

P/s: tgh mikir ni apa nak buat lepas ni. Bosan ni. Housechores suma sdh settle.

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea