Laman

22 October 2012

WatchMania.

Celoteh Aku MamaGlam at 2:56 PM
Cerita ni: 
Hohoho akhirnya mamaG dah beli pun jam tangan. Susahlah tadak jam, hari1 pun asik nak terlambat jew pi keje. Fuh salahkan jam ek. Tapi memang la rasa janggal kalau tak pakai jam. Jam mamaG sebelum ni dah pecah cermin dia. Nak gi beli lain tapi tadak yang berkenan.

MamaG bukanlah suka pakai jam yg ladies tu yg macam gelang la, ukir-ukir la, mamaG suka pakai jam yg lasak sikit dan bukan tali getah or kulit. Kang alergik pula kulit mamaG. MamaG suka pakai yg besi.

So Sabtu lepas pi la The Mines, kebetulan enchek Asben nak beli cover utk ipad. Tak terfikir pun nak beli jam. Tapi kebetulan dan dah takdir (wah) agaknya, mamaG ternampak satu jam ni. Memang terus terjatuh hati terus nak beli lepas dapat kelulusan Menteri Kwangan mamaG. Hohoho.

Yang bestnya tu, Irfan dan Rayyan pun tumpang sekaki tu beli jam Ben10 dan Angry Bird. Hohoho sabar jela enchek Asben ek.
Okeh kasi close up sket. Hohoho. Best la jam ni, blh set digital calendar, stop watch dan ada alarm. Hohoho. Like like like. Memang jakun.

Tadi pagi bangun dikejutkan oleh alarm jam tangan mamaGGGG cewah.

2 comments:

  1. Mmg lasak. Jam maskulin hehehe. Aku klu aksesori bdn ni kurang skit. Ada jam pun bos bg masa majlis perpisahan di opis hari tu. Abis sdh baterinya blm ganti lg. Haha. Tp pemberian org, aku syg jam tu. Klu bole mau pakai lama.

    ReplyDelete
  2. hahaha.. hargai apa org kasi kan.. mmg maskulin jam ku ni.. aku suka lg pakai jam mcm ni dr yg lady2 look tu.. kadang teringin juga tapi mcm rimas jak.. keci lg tuh.. hihihi.. i am who i am kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea