Laman

06 October 2012

Lambatnya...

Celoteh Aku MamaGlam at 7:24 PM
Cerita ni: 
Satu hal yang paling tak suka ialah menunggu kereta siap bila dah masuk bengkel. Kalau bukan sebab brake problem, x ada la sanggup tunggu kat bengkel ni dengan kids pula tu kan.

Tau ja la kids kan, cepat bosa dan suka meragam bila terlalu lama menunggu. Apa bolehbuat, nyawa pun bergantung dgn brake juga ka bile drive, bahaya woo...

Ni katanya 2 jam siap la. Baru 30minit tunggu, bilik menunggu ni dah mcm tongkang pecah dah budak2 ni kerjakan. Hadoiyai, tak puas ngemas kat umah, kene mengemas kat sini pula, free free je mengemas kat bengkel orang kan.

Hurmmmm, sabar je la...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea