Laman

20 October 2012

Our Simply Lunch

Celoteh Aku MamaGlam at 2:22 PM
Cerita ni: 
Wah tadi leka sangat ngadap c lappy sampai lupa lunch time. Sedar-sedar ja dah jam 12.30. Hadoi lagi setengah jam enchek asben nak balik dr keja dah. Kesian pula dia blk xsiap masak lagi. Okeh nak masak apa ya yang ciri-cirinya adalah simple, cepat dan palig penting sedap! Hahaha. Ok idea mari.

Ni la dia lauk lunch kami yang serba express. Sayur kacang buncis tumis, telur rebus masak sos bercendawan dan creamy sup jagung dan telur bercendawan. Hahaha mabeles sangat cepat dan sedap. Tak sampai sejam siap! Good job, mamaG!

Febret mamaG creamy soup jagung telur ni la. kalau makan, memang pinggan mesti banjir okeh. Tak nampak dah nasik tu. huhu Baru la ada umph makan.

But yang tak bestnya, skali dpt call enchek asben balik lambat. Hurmmmm 😱😪😣 kesian mamaG kan kan kan. Nampaknya kene makan dengan kids je la lunch ni.

Apa lagi, enjoy lunch!

3 comments:

  1. Memang cekap dan sedap. Terliur ba tingu.

    ReplyDelete
  2. hahaha, ni sak yg paling simple n paling cepat d masak.. huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.

    Is this a paid theme or did you modify it yourself?
    Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice
    blog like this one nowadays.
    Here is my website ; forja

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea