Laman

04 October 2012

Katak Oh Katak! Shomelnyaa..

Celoteh Aku MamaGlam at 4:25 PM
Cerita ni: 

Waaaa, hati sangat gumbira bila dapat hadiah belated bufday day opifmate. Tenkiu so much laling. Sooo unexpected! Hari feel so langkah kanan tau. Ari ni org belanja jew. Tadi lunch pun, pegawai mamaG belanja lepas abis meeting tadi, balik dari lunch, dapat hadiah belated bufday lak dari opismate.

Tetiba lak dorang rasa nak bahi hadiah padahal bufday mamaG dah lepas since 2 bln lepas (16/08/2012). Hahaha... Memang bertuah hari ni. Rasa sejuk hati ni macam baru lepas kene simbah air sejuk tau. Bukan apa, bersyukur sangat tadi pegawai mamaG belanja lunch, tapi peniaga kat cafe ni buat spoil mamaG. Nasiblah tahap kesabaran mamaG masih boleh control lagi. Kalau tak dah lama dah mamaG buat bodo cacel order. Tapi mcm kesian dan xsampai hati buat orang mcm tu kan.

Dia kan berniaga, cari rezeki kan. Takpa la, mamaG rela bersabar dalam kemarahan. Tapi disebabkan hadiah katak yang mamaG unexpectedly tadi tu buat mamaG sejuk terus dan terlupa psl kemarahan di kafe tadi sebab terllu hepi dan terkejut gitu kan. Hahahaha, mmm so blush and speechless...

Thanks you soooo much my dear fren kak Lina dan Cik Yus (1 of my pegawai yg rapat kat opis). Sgt2 menghargainya... As u said before, tge katak was soooo sheksii at pewot la.. Hahaha... Sooo kiuttt tho...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea