Laman

19 October 2012

Camera iOS 6 iphone Very The Vass Sangat Cantik

Celoteh Aku MamaGlam at 9:10 AM
Cerita ni: 
Okeh, hari tu iphone mamaG hang kejap, xleh nak buat call. Setting punya setting sekalinya tersalah setting sampaikan iphone 4 mamaG masuk ke mode 'safe mode'. Mean xblh nak wat call or incoming call. Semua pun cleh nak buat. B4 tu ip mamaG ni memang dah jailbreak (JB) siap-siap. Memanv best.

Tapi disebabkan safe mode ni, mamaG dah xleh nak buat apa selain drp formatkan ip ni dan upgrade iOS drp iOS 5+ kpd iOS paling latest iaitu iOs 6. So far ok la. dr segi performance memang speed beza skit la. Features ada tambah skit yg baru. Cumanya skang ni iOS 6 ni dah xda Youtube dah. Mungkin disebabkan lisence policy T&C Youtube itu sendiri. Sekarang ni T&C Youtube agak ketat sikit la dgn google n apple.

Dan yang paling mamaG tak sabar nak test tentulah kamera dia kan. Pergh, kamera memang power beb wa cakap lu. Memang trbaik la. Henpon Samsung mamaG yg canggih tu pun xleh lawan tau. Inikan lagi Blackberry mamaG tu lagi la out ke laut kan dari segi kamera.

Cuma kamera iOs 6 ni, dah xda dah setting kamera nak set up apa utk amik gambar macam kamera iOS 5+ dulu tu. kat iOS 6 ni cuma ada set utk flash, HDR, dan grid. Lain lain tadak dah. Ntah mana pi ntah.

Buat still kamera memang terbaik. Kualiti gambar memang di tahap yg 'wow!'

Cuma skang ni mamaG tengah tunggu JB utk iOS 6 ni. Mgkn lambat skit kut sebabnya iOS 6 ni baru lagi keluarnya pon. So software dia tengah strong lagi utk para hackers iphone ni nak JB kan. Tp suatu hari nanti pasti akan boleh JB jg iOS 6 ni. Tunggu jelah.

Gambar2 yg mamaG amik ni tadak setting apa2 cuz tadak tempat nak setting pun. Just point fokus ygkita nak, then pepandailah dia snap gambar yg cantik dr angle yg baik dah. Kualit yang tip top.

1 comment:

  1. Really good post. That's exactly what I was looking for.
    Here is my blog ... 產品拍攝

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea