Laman

19 October 2012

Pisang Goreng + Udara Sejuk = Nyaman n Yummy

Celoteh Aku MamaGlam at 11:30 PM
Cerita ni: 
Wah tak sedar dah jam 11.20pm rupanya. MamaG dok ngadap lappy ngapdet blogshop mamaG n singgah pi nuffy mamaG, wah berita gumbira, coz mamaG dah leh cash out komisyen mamaG dah. Tq nuffy. Tapi rasa cam nak simpan je kat dlm tu la. biar berkepok baru nak cash out. Hehehe. Tapi xpa la kut. Agak2 bosan, mamaG cash out kan je hehehe. Boleh buat belanja berjoli makan2 kan. Walaupun tak byk tapi duit free kut hasil berblog ni kan.

Ko membebel bebel mende ntah kan kat blog tu sampai kadang syok sendiri sampai tak hengat dunia kan, tapi relax je dpt duit gitu kan. Patot la ramai blogger yg loaded hanya dengan berblog.

Okeh back to tajuk malam ni kan. Hah suka sangat lari tajuk tau. Babap kang hah. Heehehe.

Malam ni mamaG decide nak rehat kejap dari menjahit. Sok baru start. Tadi bff mamaG anta kain nak suh jahitkan baju. 2 pasang lak tu nak buat. Xpa, bff pun klien juga kan kak jemah.

So malam ni memang malam utk santai dengan my lappy bertemankan pisang goreng yang rangup dan panas2 itew bersama dengan milo panas. Fuh asiiiikkkk. Tambah pula malam2 ni udara sejuk jew. Maklumlah lepas ujan kan. Mesti korang dpt bayangkan kan apa mamaG rasa kan.

So, enjoy malam yang sejuk dan nyaman ni. Selamat malam readers.

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea