Laman

26 August 2011

Yeay Yeay!!!! Semangat membara!!!

Celoteh Aku MamaGlam at 12:06 PM
Cerita ni: 
Salam semua,

Wah mesti jalan tengah jem gila ni kan. Ramai dah sibuk pulang ke kampung kan.. Wah, tu dia, mamaG masih lagi tercongok kat opis nih dari pagi tadi menelaah, apa nak buat nih sebab busan gila nih.. Bukan apa, tiket balik mamaG ke Sandakan besok petang jam 2pm.. Tu pun tak sesabar lagi ni menghitung masa nih.. Balik-balik tengok jam.. hahahaha, Eksaited gila nih.. 

Kat opis nih, belum ramai lagi la yang bercuti pun, ada lah beberapa orang ja. So, tidak sunyi sangat pun opis nih. Cuba bosan la sebab mamaG tengok kan muka-muka semua orang tu kan, ceria jak, berseri-seri ja tunggu masa nak balik, padahal masih pagi la nih. Hahahaha..

 Hari ni mamaG minta kebenaran balik awal.. Yippie!!! Lulus!!!
So, Agenda tengahari nihPi shopping sikit lagi barang budak yg outstanding pastu pi amik gambar photoshoot Rayyan (nanti mamaG haplod) pastu balik rumah masak awal utk buka posa then pack barang yang banyak itew.. Okeh!

Okeh la, Kengkawan, nak balik dah nih.. Ari ni kan Jumaat, jangan lupa, Rehat awal.

Sini, mamaG nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri, Maaf Zahir dan Batin.. bergembira sakan dan drive safety. Insya Allah, raya nanti mamaG cerita cerita lagi..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea