Laman

04 August 2011

Long time no see..

Celoteh Aku MamaGlam at 9:53 PM
Cerita ni: 

Salam semua,

Lamanya mamaG ta update blog kan. Bulan Julai tu pun tak banyak entry. Bizi memanjang ni. Sempat masuk facebook pun kejap jer tu pun untuk quick review n update status jer. Nak surfing or blogwalking macam biasa.

Lepas sda lama tidak jenguk blogmamaG ni kan, tengok-tengok rupanya layout blog mamaG macam ada problem la. Pelik la, sidebar mamaG maca dah terturun kan bawah la pula. Ntah napa. Duh, pening kepala la. MamaG coba la alter sikit kod xml blog, tapi kurangberhasil la. Napa ek tiba-tiba jadi rupa gitu? MamaG tengok kat web browse kat opis (hanya blh buka blogspot.com time rehat jer), sidebar turun ke bawah. Tapi bila browse kat henpon guna opera, ok pula. Sabau jela. Napa jd gitu ek? Ke disebabkan masalah browser? Dia tak boleh nak identify. Ish pelik la dan juga tak suka langsung.

Tiapa, nanti mamaG cari solution macam mana nak solve. Skang ni mamaG dapat cari 1 templete yang kira sesuai dengan situasi mamaG skang ni. Hihihi... Amacam, okeh tak? Ni dedicated to all super mom out there. Cheer!

Ok la, so far mamaG tak da mood lagi nak cerita pasal altiviti bulan ramadhan tahn nih. Nanti-nanti la. Amik mood dulu orang kata kan.. Okeh la, ni jer dulu entry kali ni, atleast ada juga masuk entry untuk bulan Ogos, bulan penuh keberkatan dan bulan mamaG dan adik-adik dilahirkan.
Noga-moga kita beroleh keredhaan dan keerkata dari-Nya. Amiin..

Assalamualaikum..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea