Laman

13 August 2011

Irfan irfan irfan irfan

Celoteh Aku MamaGlam at 7:23 PM
Cerita ni: 

Salam semua,

Macam posa, ok? Alhamdulillah. Hari ni mamaG berblog live dari dapur melalui henpon sementara tunggu masakan siap. Hihihi. Hari ni tadak apa sangat la nak masak. Menu hari ni simple n easy jer. Masak aa yg ada kat icebox jer. Pastu main campak sukati, janji boleh makan. Hahaha.

Ok, ri ni nak kongsi cerita pasal anak bujang mamaG yg sulung ni. C irfan. Tahun ni dah masuk 3 tahun dah. Waduh waduh lincah sangat. Bijak pon ya juga. Banyak sangat soalan “ini apa?“ “itu apa?“ “umi, nak buat sama2“. Tu kalau soklan nak minta izin wat sama2 tu maksudnya keja mamaG akan jd lambat siap.

Tapi takpa la, ni stage dia tengah explore n berangan. Biarkan n layan ja la. Orang kata budak yg bijak dan lincah ni kreatif otaknya. Good2.

Ok la ni nak kongsi hasil keja tangan irfan seja dia dah pandai amik gambar sendiri. Tak kirala kat henpon ke kamera. Tau aje mcm mana nak guna. Padahal tak ajarpun dia macam mana nak guna. Hantam la. Ok, jom tgk.







0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea