Laman

18 August 2011

La dah 4 Tahun ker?..

Celoteh Aku MamaGlam at 8:33 AM
Cerita ni: 

Okeh, hari ni 18hb Ogos kan.. Wah.. Syukur ALhamdulillah, dah masuk 4 tahun rupanya.. Alhamdulillah, berkat kasih sayang, persefahaman dan kepercayaan serta saling kebergantungan (wah macam ayat sains la pulak), kita mampu mengatasi segalanya dengan baik tanpa mencetuskan pergaduhan atau perselisihan yang besar.

image Semua ni pun berkat kesabaran yang tinggi enchek Suami, Azman Bin Tahir. Sabar dengan segala-galanya dan sentiasa menyokong dan juga sentiasa tidak membelakangkan isteri dalam apa juga keadaan dan keputusan yang dibuat.

Dalam 4 tahun ni, macam-macam yang kita lalui. Dari beberapa hari sebelum bernikah hinggalah kita dikurniakan 2 orang anak yang kiut dan lincah. mamaG bersyukur sebab dipasangkan dengan suami yang sangat ringan tulangnya menolong mamaG menguruskan rumahtangga dan anak-anak. Dan sentiasa memahami kesulitan seorang wanita, isteri dan juga ibu yang bekerja. Ingat lagi kata enchek Suami “ Aku takkan biar kau buat kerja sorang-sorang. Aku akan sentiasa ada tolong kau”.. “ Buat kerja sama-sama mengeratkan lagi kasih sayang kita”.. Ini setakat yang mamaG ingat la..

225385_10150176171716827_654176826_6699294_5573950_n m incomplete without u…

222360_10150176174546827_654176826_6699355_6540163_n

Picture 219   IMG0394A 

Our Lil precious beloved adorable magnificent lil kids.

IMG0180A Harap-harap ikatan kita dan keluarga kecil yang kita bina akan kekal bahagia dan gembira walaupun sederhana. Selamat hari ulang tahun perkahwinan yang ke 4.

image

2 comments:

  1. happy anivesary semoga berkekalan... erm, bila mau tukar spek? hehehe...

    ReplyDelete
  2. hahaha, tq nani..amiin..
    tukar spek tu tgk la dulu.. tp igt mo pakai lens nih. lepas raya la kali nih.. kalau pakai lens, aku buli a tukar2 spek yg rm10-15 hinggit tu jak, kasi style2 ikut mood n baju, hahahaha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea