Laman

22 November 2012

MamaGlam Buat Vlog?

Celoteh Aku MamaGlam at 4:48 PM
Cerita ni: 
Vlog? MamaG tak terfikir ke nak buat vlog? Soalan daripada sorang viewer mamaG ni. Mak ai. Dah lama dah terfikir nak buat vlog. Bukan apa, kalau tadak idea nak tulis apa, so buat vlog je la. cakap je depan kamera. Lagi real kan bila nak bercerita or bergossip dalam blog kan. Hohohoho.

Tapi ada ke org nak tgk vlog mamaG tu? Kang ada pula melabel mamaG ni gilglam pula kan naya mamaG.

Ok tak pa mamaG pikir pikir pikir lagi dan lagi dan lagi dan lagiii. Hahahaha. Tapi kalau jadik la mamaG nak buat vlog tu kan, korang sila la jangan gelak jahat kat mamaG okeh. Segan la macam tu.

Ok la, korang tunggu je la. kang ade la tu muncul vlog pertama mamaG. Jeng jeng jeng.

Jumpa lagi.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea