Laman

12 November 2012

Android Zone: Stardom : A List

Celoteh Aku MamaGlam at 4:10 PM
Cerita ni: 
Okeh, sekarang ni mamaG start balik main game Stardom: A List ni kat tablet mamaG. Game ni dah lama dah installnyer pon, tapi main kejap2 pastu tak sempat dah nak main..

Tapi sejak sibuk memanjang kat rumah ni, dah sesekali sibuk kat pejabat (bermusim), so mamaG start balik main game ni utk release tension kononnya. MamaG memang cenggini, bila penat/stress, mamaG mesti nak main game.. Orang lain, bila bosan, main game, mamaG rasa penat, pi main game.. huhuhu..

Okeh rupa game ni cenggini..


 














 
Ni kisah, seorang minah ni, nak masuk ke dunia glamer sebagai artis dan pelakon gitu. So, macam-macam la task dia kene buat. Audition drama/filem/iklan dan macam-macam lagi. buat kontroversi. Keje part time pun boleh dan cuba mencapai level A sebagai seorang artis. .. huhuhuh.. bagi mamaG game ni memang addictive tau..

Okeh, kat bawah ni review daripada developer tu sendiri iaitu GLU Mobile. 
one of top developer di Android Play Market. 

STARDOM: The A-List 

Can you reach the A-List? Schmooze, flirt, lie, fight – and maybe even work – your way to STARDOM!
From getting off the bus as a nobody to accepting an award as an international superstar, get rich and famous by starring in movies and TV shows and winning over fans.
­- Customize your star look with the latest styles and hottest accessories!
­- Hollywood in your hands – complete with exclusive clubs, upscale restaurants, movie studios and more
­- Work on-set to earn a 5-star performance, rave reviews, and more fans
­- Date and dump celebrities, party at the best venues, and live it up in a luxury home with your exotic pets
­- Invite friends to exclusive parties, have them co-star in your projects, or check the Top 100 to see who’s more famous


Boleh tgk video macam mana rupa game ni. best la. Relax je main nih..  
Korang boleh install game ni kat sini..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea