Laman

01 November 2012

A Busy Week, Minggu 'Separator' Buat Aku.

Celoteh Aku MamaGlam at 11:35 PM
Cerita ni: 
Ya Allah, nak kata jarang jarang berlaku, selalu dah. Dah biasa dah pon. Tapi ntah kenapa kali macam terlalu letih la pula. Sampaikan makan pun tak tentu time. Badan dah masuk angin sebab makan xtentu dan lapar tak terlayan. Balik rumah jew, pantang terberehat kat sofa, konfem terlelap, tu kalau kids or hubby tak kejutkan, hah dok sedap la tido kat sofa tu sampai esok pagi. Huhuhu... Masak pun ala kadar ikut sis tenaga yang ada dan lauk yg ada di peti ais tu.

Yang lagi parah, 3 hari berturut-turut dah ni asik terlupa, tertinggal barang kat opis bila nak balik. Mula muta tertinggal kunci kereta, dah dari parking naik semula ke opis. Dah lif tu lembab gileee... Pastu, nextday terlupa henfon kat atas meja, tengah charging. Nasib baik la ada kakakku Lina yang comey itu sudi amikkan henpon, tak payah nak naik opis semula kan. Sebabnya bila terperasan henpon tinggal time tu mamaG dah sampai kat taska Irfan pun. Huhuhu.. Tenkiu kak lina laling.... Ekou lagi nampak jelita la pula the day akak bawakan henpon saya tu.. Huhuhu dan dan je kan. Jangan mara hah... I memang dah tua tapi bertambah ketuaan bila berkawan dengan orang tua. Hahahaha...

Pastu tadi pula tertinggal plastik berisi tempahan sarung bantal dari supplier dan juga lauk utk malam ni yg dibeli tadi siang. Dah la sedap, tertinggal pula tu, hurm xboleh jadik la kan... Kene naik opis semula lepas amik Irfan kat taska. Ish ish apa nak jadik la.. Mungkin penat sangat kutsince minggu lepas lagi buat benda yang sama utk perkara yang berbeza. Rasa nak muntah tengok separator tu hah. Huhuhu... Dah la nak cepat, last minit pula tu. Banyak yang last minitsebab tu keja jadi kelam kabut. Tapi syukurlah, as owez, walaupun owez last minit, owez intime dan settle. Tu yg penat ku, dok pulun habis buat benda last minit.

Syukur la hari ni semua dah settle, dah tak ada dokumen meeting yang nak disediakan utk minggu ini dan minggu depan, very very hope so tau... Take a break la kejap. My body n mind need a long nap. Kalau dapat pi spa ni best jugak ni. Relaxkan badan n mind dengan terapi spa kan. Fuhh! Tapi sapalah yg sudi nak sponsor i ni kan. Hurm, berangan pun jadi laaa.. Hihihi

Selamat malam semua...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea