Laman

06 November 2012

Fellina Inch Loss - Berkesan atau Tidak?

Celoteh Aku MamaGlam at 10:23 AM
Cerita ni: 

Yeay dah sampai pon parsel mamaG. Ari ari nampak kat wall fb psl benda ni. Puas la menggoogle di internet psl mende ni dan kesan kesannya. Cati la testimoni psl mende ni jg. Tanak la bazirkan duit utk benda yg xda kesan. Tpi dari apa yg mamaG surf, semua testimoni berkesan dgn superb. Memandangkan pewot mamaG dah mcm naik agak ketara kebuncitannya, mamaG dah rasa cam ngeri tgk pewot sendiri. Dah mcm ngandung 2 bln jew... Nak pakai tshirt or baju yg ikut body pun dah boleh nampak, pewot dah maju kedepan. Opss..

Ni kalau ikut lomba lari kat trek konfem ni menang, sebab pewot cecah reben penamat dulu walaupon tak sampai garisan lagi. Opppsss, hahahaha.. Teeeeetttt...

So, hari ni nak amik ukuran perut dulu sebelum guna. Pastu nanti amik ukuran lepas guna pula. Ada testimontu, dia hilang 2-3inch dlm masa 3 hari. Hah, mana mamaG tak terkagum dan terus jew beli. Moga moga berkesan mcm testimoni yg lain tu jugak... Hohohoho..

Ok part yg nak di operasikan ialah bawah dagu yg dah double chin ni, then pewot ofkos. Yg len tu alhamdulillah, msh sempurna dan x sakit mata memandang. Nanti mamaG update perkembangan operasi nyahbabat ni next entry, okeh..

P/s: nanti kalau memang berkesan dan cepat hasilnya, mamaG kecohkan satu kampong ya.. Hahaha.. Nanti blh la bagi enchek Asben paki pula kan...

17 comments:

  1. mamaG, ade ape2 perubahan x?

    ReplyDelete
  2. mmg berkesan bagi mamaG la. kesan pun cepat je dpt.. cuba la.. insya Allah. Tapi jgn terlalu berharap sama result ngan mamaG. Simpan dlm mind tu, lain orang lain kulitnya, lain orang lain jenis kulit, so result jg mgkn akan berlainan.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kte ade mmbe yg jual mnde ni, n kte bru je order, ri ni da smpai sepattnya. eksaited sgt nk try. anyway, her name is hidayah, her num is 0194005628 :)

      Delete
    2. mamaG beli kat FB jew. kat Dinaz's Butique kalau tak silap mamaG. Tapi sekarang ni pun dah ramai dah yg jual kat FB.. kat fB tu search je Fellina inchloss, mcm2 keluar nanti.. try la.

      Delete
  4. Saya ade jual fellina lotion inchloss..mf yer menyampuk..hihi..kalau nk oder whatsapp or col jun 0188735006

    ReplyDelete
  5. Hm, semua produk weight loss ni perlu disertakan dengan diet/pemakanan/lifestyle yang betul.

    Kalau dapat lost ber-inch2 pun, tapi sebulan lepas tu badan naik balik, tak guna jugak kan. Yang penting kita maintain cara hidup yang sihat, bersenam paling kurang 3 kali seminggu, minum air kosong banyak2, dan kurangkan makanan berminyak.

    Just my 2 cents, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu amirah. mmg apa pun balik semula kpd rutin pemakanan kita juga. tak guna juga kalau pakai lotion berbotol-botol tp tang makan kita bukan main lagi melantak kan.. boleh makan apa saja tapi berhati-hati la dgn kuantiti dan jenis makanan.. biarla yg sihat.

      Delete
  6. Sy pn nk share pglman sy gna fellina ni,so amazing,mlm sblum tdo sy tmbg n sapu fellina,then spnjg mlm 3x bgn buang air bsr,bgn pg xtrus tmbg,sy breakfast nsi greng n mnum kopi dulu,pstu bru timbg,sgt xpercya!trun 5 kg!mmg tmbg bnyk kli n penimbg sy tu yg jenis elektronik,sy hnya gna 1 mlm je bru dh trun 5 kg!mmg xprcya tp itulah hakikatnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cm tipu je..x pon tmbg tu rosak.

      Delete
    2. mak ai, azie. dasyat tu sampai 5kg turun berat tu.. jeles i.. tapi btl ke bkesan sampai macam tu skali?.. syukur la..

      ekceli, keberkesanan produk ni pun bergantung dgn empunya diri jg. ada yg cepat dpt efek, ada yg lambat, ada yang suam-suam jew.. hihihi.. bergantung pada sensitifnya kulit masing2 mnerima efek drp produk tu..

      neway, tahniah sbb dpt turun byk... mmg sgt2 ssh nak pecaya.. tapi itulah hakikatnya kan.. syukur alhamdulillah.. teruskan usaha menyahbabat kita ya.. hahaha

      Delete
  7. Prut yg menggeleber boleh firm je rasa..tp nasihat saya klau nk dptkn berat bdn yg betul..timbang selepas bngun tdo..membuang smua dulu...amalkn hidup sihat..byk mnum air..setiap 25 kg brt bdn..perlukn 1 liter air..penjagaan dr awal..jgn dah terasa gmuk sgt br nk menguruskn bdn..mkn berpada2 n beringat2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt setuju... terutama mknn yg berminyak dan berlemak..

      Delete
  8. nape yg mamaG beli ni takde logo tm ? penutup pun x de tulisan fellina? cube check kesahihan produk ni mamaG.

    _yang konpiuss_

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke? ada mcm2 jenis ker Fellina inchloss ni? sbb yg kawan mamaG beli pun sama jew packing dia.. sedangkan beli kat dealer lain2.. hurm.. takpa, insya Allah mamaG akan cek yer. terima kasih info tu ya...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea