Laman

04 August 2012

Kini Bersua...

Celoteh Aku MamaGlam at 4:56 PM
Cerita ni: 

Assalamualaikum... Wahahaha, lamanya tak hapdet blog mamaG ni. Bizi sangat la tue konon konon kan.. Bulan lepas memang bizi sampailah masukke bulan posa ni. Semua tak sempat-sempat nak buat. Memang masa tu mamaG perlukan ketahanan mental, fizikal dan stamina. Sebabnya sibuknya dari mula keja time pagi tu, pastu menyambung ke tengah malam. Beberapa minggu asik tidurnya lewat.

Ni pagi ni, mamaG baru perasan macam dah nak timbul dah tu eye bag tu. waduh waduh... Gimana ni? Ish ish iskene cari cara ni camna nak ilangkan eye bag tu. hurm sebelum bertambah berbag-bag lagi. Hahaha... Dah la nak raya ni hah kan...

Waduh waduh. Habis la... Okeh tak per, kang nanti kang mamaG google jew... Macam mana nak ilangkan mende alah tu...

Beberapa hari ni nak hapdet la konon blog ni, banyak betul mende nak share ngan korang-korang ni semua tau tapi tu la, i ni manusia yang alpa juga yew... Kadang tu dah nak start je hapdet, sekali tu terbuat mende lain la pula... Hohoho(baik punya alasan)...

Tak pa, nanti nanti mamaG share mende yg kononnya banyak nak share tu.. Ni ada gangguan lagi ni nak wat entry ni.. So, c uols next entry... O ya, selamat berpuasa...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea