Laman

09 August 2012

Generasi MamaG Back Then...

Celoteh Aku MamaGlam at 11:07 AM
Cerita ni: 

Salam semua, mamaG nak kongsi satu video ni.. Tajuk asal dia My Generasi. Best n it's true. Semua yang ada dalam video ni kan, memang berlaku dalam generasi mamaG dulu. Gembira dan lucu pun ada bila tengok video ni. Kredit kepada JinnyboyTv team yang buat short movie nih.. Buat mamaG terkenang-kenang balik zaman mamaG kecil dulu time skool..

Sangat beruntung la zaman dulu.. Generasi sekarang ni memang tak pernah rasa sangat kegembiraan bermain or kegembiraan di zaman persekolahan macam zaman mamaG. Yela perbezaan zaman dan teknologi tu yg jadi macam tu kan.

Neway, enjoy d movie okeh. Sure korang pasti tersenyum mengenangkan zaman korang bila korang tengok short muvie nih.. Enjoy!...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea