Laman

10 April 2012

Memang Malatop! Ziana Zain n Azlan Typewritter (ABPBH2012)

Celoteh Aku MamaGlam at 4:33 PM
Cerita ni: 

I really love performance dorang tau. Dah lama betul tak tengok kak Ziana (wah bajet macam la Ziana Zain akak ko ek mamaG) perform live la. Duet pulak time ni dengan Lan typewriter, fuhh sangat-sangat malatop ko! Best Ever okeh, salute! 
Sesuai la utk penutup majlis, rasa berbalaoi tido lambat time tuh. huhuhuhu.. Meremang hah bu;u roma ni dengar dorang ni duet lagu kak Ziana. Melodi pulak dia ubah sikit kasi ala-ala rock gitu kan. Wahhh, sangat best.. Bagi mamaG la kan, tak tau la korang pulak kan, lagipun ada ku kesah, hahahaha...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea