Laman

08 April 2012

Alamak ai.

Celoteh Aku MamaGlam at 12:10 PM
Cerita ni: 

Okeh ni ari ahad. Mean esok ari senin la kan. Waduh mean juga masa utk keja la besok kan. Huhuhu. Pesal la ujung minggu tak 3 ari kan. Huhuhu.. memandai jew ko mamaG. Coti jew ko nak.

Ni nak cerita skit ni. Pening la kepala mamaG ni nak pikirkan apa la nak dimasak utk lunch ni weh. Especially utk kids ni. Kalau nak lepas tekak mamaG n hubby mmg senang jew. Tapi bila tiba bab kids meal, waduh waduh poning mak eh. Dorang ni bukannya tanak makan cuma memilih makan. Haish...

Macam dah masaknya tapi abis2 pun mamaG n hubby juga yg kena abiskan. Dorang makannya skit jew. Pening la hai. Ni dah masuk lunc time tapi kami dok santai lagi tgk tv sambil main guling2. Penat eh. Layan je la bebudak ni.

Ya Allah apa ku membebel ni? Hellooooo mamaG sila fokus pikirkan apa nak kasi budak ni makan ha. MamaG rasalah kan, budak2 ni bosan kut asik makan nasik, sup2 n etc. Mungkin skali sekala nak kena makan ala2 west2 kut. Huhuhu... (alasan k jew mamaG tanak masak ek? Ada hati la tu nak pi order domino tu...) Hurm pa kata mamaG order apa2 yg boleh deliver depan pintu umah. Owkeh tak? Huhuhuhu...

Mmm tp nak order apa ya???... oh mamaG tau last month mamaG order lasagna ngan ayam bbq kanmain laju lagi dorang makan. Oh ok kut. Kenyang la kut tu. Kang kalau x kenyang baru mamaG bg mkn bende berat lak kan. Huhuhu me laik.. owkeh la, publish entri n cepat then make a call. Yezzaa. Have a funlicious lunch!

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea