Laman

07 April 2012

Caraku Manjakan Diri d Weekend

Celoteh Aku MamaGlam at 3:08 PM
Cerita ni: 

Yeay, it's weekend owkeh, me loikeee. Memandangkan ari ni itew enchiek Rayyan in da very good mood dan hepi ja, so ada can la mamaG nak manjakan diri in a very hepi mood. As owez, mamaG akan buat ni semua once a week jew. Lain hari xda masa or memang x sempat. 

 

Ari ni cuma buat utk whitehead jew. Laaaa, apa daaa. Huhu.. Mesti korang igt mamaG nak buat sumting spesel kan. Ekeke. Bg korang yang lain mungkin pekara biasa da memang selalu buat. But as for me, memang sangat2 susah ada masa nal buat owkeh. Diingatkan lagi.... Sangat-sangat owkeh. Bila dapat buat tu, uishh fuhhh... Heaven owkeh. Heavennnn.. Tapi hari ni rasa nak buang whitehead kat pipi skali. MamaG pun buat la xperimen letak stiker whitehead kat area pipi yg kononnya ada whitehead. Kut la kan terkeluar w/h tu. Sybas bethe. 

 

 

 

Wah rasa segar dan release tense kat muka ni haha. Tense la sangat kan. Whitehead kat pipi mmg keluar la. Wah amajing la... Huhuhu... 

 

P/S: mamaG try pos guna email thru hp. Arap2 dpt. Huhuhu.. 

2 comments:

  1. wahhaha me loikeeee. berjaya jugak post entry guna email thru henpon. me laik me laik...

    ReplyDelete
  2. gambar senget...cam tuannya gak...hahaha (jgn mare kutuk depan2 nie)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea