Laman

13 April 2012

13 April 2012 - Hepi bday to Ifran!

Celoteh Aku MamaGlam at 4:58 PM
Cerita ni: 
Alhamdulillah, tahun ni langsung tak lupa bufday c bujang mamaG, Irfan. Muahahahaha. Akhirnyaaa, kalau tak asik lupa jew, kadang dah plan baik punya utk bufday dia nak buat apa, skalinya bila in the event, mesti terlupa juga sebabnya sibuk dgn hal-hal opis.

Tahun ni, memang semangat betul la. So, utk meraikan ketidaklupaan (wah ade ke dalam kamus?) mamaG n Encik Asben, mamaG dengan semangat waja yang tinggi nya, nak buatkan kek dan jugak cupkek utk ari jadi Irfan kali nih. Wah, macam mana rupa la mamaG tak tau. Tadi time lunch pi ngan Kak Azie, beli barang-barang utk masak kek n cupkek. 

Kalau nak buat cupkek ala-ala cam gambar ni okeh ker? wah terornya ekau mamaG, wahahaha... Kalau jadik, memang salute la.. hahahaha... (wah berlagaknya dieee, mixer pon tak beli lagi.)

Wah, takpe2 kang kalo menjadik ke tak menjadik ku uplod jugak lam blog nih.. (berdoa: moga-moga menjadi la wei, terutamanya bab deko kek n cupcake, amiiiin)...

1 comment:

  1. Sdh ku nampak cup cakenya. Not bad gud try! Kalau selalu bikin, lama2 terer la tu. Aku kalau bab kek2 ni nda brp minat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea