Laman

19 April 2012

Glow Mag

Celoteh Aku MamaGlam at 4:29 PM
Cerita ni: 
Jarang-jarang mamaG nak beli mag kan. Tapi time tu pi la watson nak beli stok pencuci muka yang tggl skit jew tu. masa time bayar tu ternampak ni hah majalah baru ni. Ntah betul ke baru atau mamaG yang baru nampak kn. almaklumlah mamaG bukannya selalu beli mag ni, kurang minat.

MamaG beli mag ni kat watson. Harga dia kalau guna memberkad watson RM2 jew, kalau xde memberkad, RM3 jew, kurang seringgit jew. Hohoho

So, mag ni memang penuh ngan tips2 kecantikan dan kesihatan. Memang berbaloi l beli. MamaG suka sebab tak banyak iklan macam mag yg lain tu. lagipula isu, topik san the it present the topik sangat uptodate dan sangat apa ya nak cakap. Kira macam best la. Simple but padat dgn info gitu.

So kenkorang kat luar tu pi la beli majalah Glow ni, x rugi pun dan sangat murah.

1 comment:

  1. nti nk beli gak la.. jarang gak membeli majalah ni..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea