Laman

03 February 2012

Review Klinik Pakar Mata

Celoteh Aku MamaGlam at 11:29 PM
Cerita ni: 
03/02/12 - Hari ni mamaG ada temujanji untuk review pakar mata kat hospital Serdang ni, klinik pakar oftalmologi hah terbelit jari mamaG nak taip. Huhu Arap-arap kali ni last la review mamaG. Ni pun review sebab dulu lepas bersalin mamaG kena jangkitan virus kat mata. Abis bengkak mata ni. Lama pulak tu dan effectnya ialah mata mamag jadik sgt sensitif dah tak macam mula-mula dulu, normal jer walaupun rabun. Huhuhu
Apa nak buat ujian Allah swt, mamaG terima jew. Lagipun syukur la mataini masih boleh melihat dunia kan. So buat apa merungut kan.

MamaG kat sini dok tunggu giliran since kul 10pagi sampai la mamaG wat entry kat henpon ni jam 12pm. Dah 2 jam dahni tunggun. Adoi la dah la ngantok, betri henpon lak nak abis dah. Ni time buat entry ni, kira tunggu masa henpon ni nak padam jew. Huhuhu.
Gila lama nak tunggu. Nak kata ramai orang tak jugaklah. Tapi mungkin proses nak periksa mata tu kut yang lama. Ya Allah mamaG dah lapar dahni duk tunggu ni. Padahal tadi pagi dah bedal lempeng 2 set. Dabar je la.

Ok la jumpalagi next entry.

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea