Laman

22 February 2012

Goin Busy La Konon

Celoteh Aku MamaGlam at 1:21 PM
Cerita ni: 
Okeh, Starting diz month mamaG will be busy hal-hal peribadi gitu kan. Wah macam bizi sangat la tu kan, takpa still belum boleh lagi nak kalahkan Menteri-menteri watsoever. Ni semua sebab banyak betul plan yang suda pun dirangka (wahh perkataan tak hengat ko!) untuk tahun ni dan juga tahun depan (hurmmm, tahun tepan??!!)... 


But yang paling penting sebenarnya berkaitan adik bongsu mamaG yang akan bertunang pada bulan April ni dan berkahwin (Insya Allah) Bulan Ogos tahun depan. Wah, lama lagi tapi rasa macam tak lama lagi jew.. huhuhuuhu... Wat masa ni mamaG ditugaskan dan juga mengofer diri sendiri untuk buat kat kawen adik mamaG itew.  bakat dan mengupgradekan skill dalam bidang jahitan baju dan juga membuat kek sekali mendekokan kek itew. Terutamanya cupcakes! Wah, i like laaa. 


Kut-kut la sedap mamaG buat, pastu pulak tetiba ter-teror kan, hah boleh bukak biz cupccakes. Wah amik ko Verrraangan gitu kan. Takpa, Insya Allah, yang penting dapat redha dan support Enchik Asben. Bagi mamaG, kalau biz cupcakes tu, selain rasa kena sedap, hiasan tu yang penting. Kreatif harusss la tahap dewa gitu kan.. Buat apa sedap kalau tak menarik tertarik, kek ko memang tak daboom kan... Haduila ni yang hormon eksaited aku ni bertambah-tambah nih.. hahahaha.. 


Lain-lain plan ialah menjahit baju. Yang ni memang tak payah nak katalah. Ni kan kira plan yang di brought forward dari tahun-tahun sebelumnya. Dari bujang sampailah ada anak dua nih. Aiyok!!! Hah, yang ni pun, kalau tetiba jer jadik teror menjahit baju kurung kan, hah apa lagi, korang janganlah segan-segan nak tempah kat mamaG, owkeh! (Wahh verrangan lagik)... 



0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea