Laman

19 June 2012

OMG! (Oh Mama G!)

Celoteh Aku MamaGlam at 12:34 PM
Cerita ni: 

Owkeh, ya Allah. Tetiba tertengok balik gambar time preggy kan c alRayyan al-YB tu. Mak aiiii, mimpi ngerinya bila tengok fizikal mamaG. Never been like dat seumur hidup mamaG la. Goshhhhh.... U know y? Coz mamaG ni originally fizikal umpama jari kelingking, tapi bila preggy dah macam jari tengah nam hampir jadi jari Ibu, owkeh. Agaknya sbab jadi ibu tu yang fizikal pon macam jari ibu dah. Hohoho....

Hah, hambik ko!!!!! Patot la berat kalau berjalan.... Hahahaha.. Kepada sesapa yang nak gelak kan aku, sila gelak dalam hati, owkeh...

Tapi apa yang mamaG suka bila preggy, kulit mamaG jadi sangat radiant n glow lebey.. Macam pakai collagen jew.. Hohoho.. Kalauamik gambar, any angle pon tetap jelita (wahahha statement perasaan)....

 

 

4 comments:

  1. isk2! okey je... perot je naik kan time pregnant, tak efek part lain pun... tapi besar la perot.. nnt time saya agaknye besar lagik kot..huhuhu...

    ReplyDelete
  2. hahaha. lain org lain ragam preggy. anak pertama dulu, lg xnmpak cam preggy. dr blakang org igt msh anak dara. siap kene ngorat la. huahahaha...

    ReplyDelete
  3. kalau maintain gitu kan best.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea