Laman

18 June 2012

Anywhere...

Celoteh Aku MamaGlam at 3:26 PM
Cerita ni: 

Ni la kejanya kalau kene tunggu orang lama sangat... Masa ni tengah tunggu my sister in law kat epot LCCT. Nak tumpang dik kat umah. Dat day was hari yang amatla rushy dan bengang? Kalau boleh nak delete la memori utk dat day forever n ever. Xmo citer, xmo citer n tak akan citer dalam blog hal2 peribadi yang sensitif berkaitan kuarga. Not good, not good. Nak citer hepi-hepi je n kalau citer yang unhappy pun biar la unhappy yang ala-ala manjee jer. Huhuhuhu...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea