Laman

08 July 2015

Time Ni La Putusnya Pun Kan...

Celoteh Aku MamaGlam at 1:18 PM
Cerita ni: 

Okeh fine. Bagus punya catwalk d lobi sekali the kasut tercabut terputus la pulak.. nasib bek la seliper yang salu di usung dari jab lama ke jab baru ni ado. Penyelamat tapak kaki ari ni. Tapi tula pulak kan, ke mana2 takkan pakai seliper ni pula kn. Dah la kasut spare xda dlm keta pula ari ni. Ada beberapa program pulak tu ari ni yang memerlukan aku berjalan ke sana ke mari denga seliper kiut pemberian besfren tersayang ni kan. Hurm rindu pulak ngan orang yang bagi seliper ni. Sejak pindah jabatan baru ni xsempat la berjumpa lagi. Sori babe hehehe... in shaa Allah akan ada harinya kita akan chillin 2geder ye.. okeh apa ku mengarut dah ni. Okeh sambung citer ni. Hihihi..

Adoi... lucu ja rehearsal utk majlis bsok guna seliper. And opkos la ku turunkan lebih skit kain baju tu kan. Kang nampak la pula c patung jirapah ni kan. Hurm.. rezeki ari ni... lantak la orang nak gelakkan aku pasal seliper aku ni. Kiut ape? Cover malu la kan hehehe.. segan pun ado. Xpenah2 pi keja pakai seliper ni. Dah la petang ni ada majlis berbuka posa ngan menteri. Hurmm nnt ku pikirkan nak hadir ka buat buat hilang larik balik rumah je... hihihi...

Adakah ini tanda tanda aku kena pi keluar beli kasut baru? Adakah? Adakah? Ekekeke...



Sempat membebel via Blogaway 😘

2 comments:

  1. hahaha...mcm ku kenal selipar kwangsoo itu!!!

    ReplyDelete
  2. Ofkos la dear. Inikan the best hadiah ever u gave me kan. Sempena farewell i pindah ke labuan kan. Love it mucho. Luv it before, luv it now n then. Muaaxxx...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea