Laman

12 July 2015

Hunting Hunting Day

Celoteh Aku MamaGlam at 5:04 PM
Cerita ni: 

Hari ahad kan. Baru teringat mo pi belikan kids kasut. Kasut yang ado dah xberapa nak muat. Kids kan tengah membesar jadi kaki pun cepat memvesar juga. Tu yang kadang kurang suka belikan kasut. Bek beli sandal ja kan. Huhuhu...

Dari jam 11 pagi meround jalan jalan carik kasut kids ni. Sampai skang ni takda lagi berkenan. Kids dah berkenan tapi mak paknya pulak tak berkenan hehhee.. uminya dah berkenan, ayahnya la pula tak berkenan. Hurm.
Tau je la taste mamaG ngan mr. Hubby memang totally different. Pendek ka macam langit dan bumi gituukkk. Hihihi... payah naw nak cari kata sepakat bab bab taste fashion ni. Hihi anak anak jugak yang kesian kan. Penat berjalan. Hihi..

Ok takpa, skang ni tengah singgah kedai gunting rambut dulu. Nak gunting rambut rayyan bagi encom katanya hahaha.. yang si irfan ni dah surrender dah. Baik punya lentok kat keta dah. Nak jalan pun tak larat dah. Faham jugak la, irfan kan posa. Rayyan pun posa jugak. Kesian dorang. Tak pa, pas gunting rambut rayyan kita pi carik lagi kasut tu okeh. Last place la k. Lepas ni dah boleh balik nak prepare untuk buka posa pula kan. Dah kul 5pm dah ni. Haduiii... nak gi carik pesanan umi mamaG pulak tak jumpa cari lagi ni. Last last minit la kan nak pesannya pon kan. Hihihi...

Okeh la. Kitorang nak start hunting kasut kids ye. Kasut uminya dah jumpa. Hehehe.. sempat lagi tu ngap sepasang utk sendiri. Hadoi la si mamaG ni. 

Okeh la korang, jumpa next entry ya. Selamat berbuka posa ya nanti.



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea