Laman

09 December 2015

Highway Dikala Senja.. luv it mucho!

Celoteh Aku MamaGlam at 7:38 PM
Cerita ni: 

Highway di kala senja... hurm... rite now ekceli ondeway ke klia 2 mo pi jumpa my mum... kejap ja pun. Muah muah here n there, short chitchat then muah muah bye bye...

Hari ni agak kelam kelibut sikit sebabnya tengah handle bengkel. Program drag panjang so program abis lambat. Sib bek ler flite my mum delayed so xyah nk rush sangat spt plan asalnya. Syukur la.

Hurmm.. suka tengok langit senja ni... ekceli mamaG memang suka tengok view pun. Langit malam, pantai petang, view subuh time sunrise.. suka amat amat... rasa macam tenang jak jiwa ni. Rasa macam bersyukur sangat.. kadang terasa syahdu mo nangis pun ado. Padahal tengok view je pun kan. Hihihi..

Sama la macam view dalam gambar tu. Subhanallah tenang rasa masa memandu. Rasa macam mo berenti tepi jalan kejap dan mo tengok lama lama jak langit senja tu...  tapi tula, namanya pun senja kan. Kejap je la view tu kan. Terus bertukar malam pula kan.. malam pun cantik juga. Terutama bila langit bersih je kurang awan kepul kepul kan dan banyaaaaakkk bintang.. subhanallah mashallah indah sangat...

Salu mamaG gi keja awal pagi tu time tu gelap lagi la pun. Bila sampai area opis time tu dan 7am or 7.15am... view sunrise mmg cantik la.. rasa macam lapang ja hati ni. Rasa macam hepi jak hati ni.. rasa riang ja hati ni pi kerja... nak menikmati view memang tak sempat sangat la sebabnya mo cepat kejar punch kad jam 7.30am kan. Tapi serius la, mamaG memang suka sangat la tengok view... bagi ketenangan sangat... hihihi

Ke mamaG je yang rasa macam ni.. watever la.. janji iols hepi dan rasa tenang kan kan kan.. hahaha.. k la, till next entry...

Assalamualaikum...



Sempat membebel via Blogaway 😘

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea