Laman

28 December 2015

Sepetang Minum Petang Campak Mencampak

Celoteh Aku MamaGlam at 5:42 PM
Cerita ni: 

Okeh dis is like poreber rasanya tak buat.. hihi since bizi beberapa bln lepas dengan kerja demi memenuhkan isi periuk nasiku. Apa lagi kalau bukan minum petang bersama ma lil famili... there is nothing more heavenly feel than be wif ma lil famili. It's our tradition minum prtang sama2. Since mamaG tengah bercuti lama ni. Baru la dapat lapangkan minda, spend my whole time wif ma kids n mr. Hubs. Wat else dat i want more than dis kan?

Petang ni masak cucur rangup ubi kentang jek.. senang kot nak buat. Campak je segala isi peri ais, gaul gaul dan masak. Hahaha... kids pun suka. Tak sempat sejuk dah abis...

Gigih la kan mamaG nak gi masak banyak kali kan. Hihi.. watever la yang penting hepi to see them hepi makan masakan campak mencampak mamaG tu ahaks..



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea