Laman

28 December 2015

Bermovie Theatre di Rumah

Celoteh Aku MamaGlam at 6:30 PM
Cerita ni: 

Semalam alkisahnya gi setup projektor kat rumah. Nak tengok star wars katanya. M not so in to dengan crita star wars ni tp blh la nak layan kan. 1 of epic movie kan. Lagipun ramai jg peminat star wars d luar sana tu yang fanatik kan.

Okeh kisahnya bukan la nak kondem ke nak puji cerita star wars ni pun. Hihihi.. saja nak share je pun aktiviti semalam kan. Dah kids nak sangat tengok star wars. Memandangkan ayahnya xberapa nak bawa ke panggung jadiknya kami transform je la ruang tamu ni jadi teater room. Before dat, kena la ada side dish kan. Kalau kat panggung ala ala xsah kalau tak beli pop corn kan. Jadiknya untuk melengkapkan syarat tengok wayang, mamaG pun menyediakan jagung kukus butter extra sos cheese dan beberapa kepek kepek dalam balang. Boleh la layan movie smbil kunyah kunyah kan. Huhuhu...

Tapi tu la, kalau sa jiwa tu bukan jiwa star wars, baru 20minit mamaG mata da berat da. Hihi.. ntah la sama ada sebab bosan or sebab tak faham jalan cerita yang menyebabkan mamaG ngantuk la pula. Overall bg mamaG movie star wars ni ok. Mcm best jek. Cuma mungkin sbb bukan genre movie mamaG minat kut tu yang jadik gitu.. hahaha.. nak kata memang ngantuk tak jugak. Sebab bila abis je movie tu, elok jek mata celik segar bugar hihihi.. siap tak berapa nak boleh tido malam tu... dekat kul 3am br tido...

Okeh la.. till next entry..



Sempat membebel via Blogaway 😘

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea