Laman

17 October 2015

Chillin...

Celoteh Aku MamaGlam at 7:27 PM
Cerita ni: 










Dah settle hal keja tadi, tengok masa masih ada duk hangkut kids ni pi taman pula. Dah berapa minggu tak chillin ngan bebudak ni... MamaG hangkut bawa ke taman rekreasi yang biasa mamaG bawak ler. Tempat yang mamaG juga salu jogging kalau berkesempatan. Petang ni dok bawa kids bagi makan ikan kat tasik di taman ni. Mak aih makin gebus kebabas ikan ikan kat tasik ni.. besar peha mamaG pun ado.. takut pula tengok.. ahaks...

Dah abis roti bagi kat ikan, pa lagi kids ni pi serang la playground. Biasala budak lelaki memang lasak la mainnya... habis je main bukan main lagi kotor... haiyokk.. hantam ler janji ko hepi.. balik mandi sental habis habis badan tu.. huhuhu...



Sempat membebel via Blogaway 😘


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea