Laman

25 June 2015

Silent Mode is On.

Celoteh Aku MamaGlam at 6:56 PM
Cerita ni: 
Dah dekat 3 hari mamaG lancarkan ops silent mode mamaG di ofis. Letih rasanya.


Ari ni 1st time mamaG terlelap di ofis time rehat lepas habis ja meeting. Salunya mamaG payah mo tidur di ofis time rehat macam kawan kawan ofis yang lain. Salunya lau mamaG tertido tu hanya kalau mamaG demam sangat sangat atau penat yang amat. And hari ni sejarah selama mamaG berkhidmat di opis mamaG ni. Baru masuk 5 bulan berkhidmat di jabatan baru ni. Ari ni mamaG cheat prinsip mamaG hihihi..

Ada juga kawan kawan wassap tanya, napa mamaG boleh terlelap. Sebab tak pernah tengok mamaG tido waktu rehat. Watever la. Malas nak kecoh. Hihi..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea