Laman

05 January 2013

Ratu Gadget Katenyerrr...

Celoteh Aku MamaGlam at 1:21 AM
Cerita ni: 
Ada sesetengah member gelar ratu gadget, ada pula yg gelar hantu gadget. Ko tanya la apa2 pendapat psl gadget insya Allah boleh jawab. Yup! Watever pun orang bagi gelaran, yup, wat can i say kan. It's one of faveret topik dan jugak kegilaan terhadap yang namanya teknologi.

Yup, it's me la tu alkisah mukadimah kat atas tu. MamaG dunno why la org gelar macam tu tapi memang betul, kalau yang namanya teknologi especially gadget, mamaG memang suka betul. Tak beli pun atleast mamaG suka surf dan explore info pasal gadget techno baru. Hihihihi..Dengar je ada produk technor gadget baru, konfem pi google cari info...

Dunno why but mamaG memang suka dgn gadget dan techno baru. Kat rumah ni, harta dunia yg mamaG ada byk ialah gadget selain drp baju dan handbag! Nasib aik la passion on kasut tu dah kurang. Mungkin sebab fakyor umur kut jadi dah kurang nak pakai kasut tinggi mcm dulu dulu.. Katenyeeee.. Hahahaha

Dan mamaG memang guna sepenuhnya gadget yang ada. Explore fungsi teknologi gadget tu. Mencuba setiap inci kemampuan gadget tu. Hahahah... Ntahlah anak sapa la ni jadi gini ni kan. Hahahaha..

Sekarang ni pun, mamaG rasa nak letgo beberapa gadget mamaG. Macam henpon samsung galaxy s2 dan bb torch kaler merah tu. O ya, iphone 4 ni pun mcm nak let go juga ni. Nak pakai satu henpon je. Sosapa berminat blh la email ke, pm facebook mamaG ke. Hohohoho.. Nanti mamaG bagi best price punya. Dun worry all gadget mmg sgt2 dijaga tanpa calar or rosak. Hohoho.. Aiyok dah macam promo kedai henpon la pulak. Ok la, chow dulu...

2 comments:

  1. Wa, bb aku mau. Samsung nda mau, mahal tenet hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko btl2 mau ka? nnt ko watsapp aku ya, 0122395756

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea