Laman

13 January 2013

Sold Oredy!

Celoteh Aku MamaGlam at 3:39 PM
Cerita ni: 

Tadi dapat sms dari seseorang yg interested nak beli iphone 4 mamaG. Wah tak sangka la pula, ada orang nak beli. Memang mamaG nak jual iphone tu, tapi tak buat official iklan lagi kat mana mana. Ingatkan nak iklankan kat Mudah.my dan lelong. Tapi asik tak sempat jew. Tak sangka pula, hanya membebel kat blog pasal ni, ada yang sudi membeli. Ni kira iklan tak tersengaja la ni kan. Hahaha...

Alhamdulillah pada hamba Allah swt dari Terengganu yg sudi nak beli iphone mamaG tu. Dia kata dia dapat tau dari blog mamaG. Dia terbaca pasal mamaG nak jual iphone mamaG tu. Hurm, tu mesti dia baca entry mamaG yang lepas pasal Ratu Gadget tu. Hihihi. Tq juga sebab singgah blog mamaG ye. Tolong jaga iphone tu bebaik ek. MamaG sayang iphone tu and memang jaga betul, tapi have to letgo la, byk sgt gadget pun watpa kan. Lagipun ada reason lain lagi mamaG nak jual. Hihihihi

Samsung S2 pula dah di booking, tu kalau 'orang' tak jadi, huh memang nak kene tembak la tu, heheheh gurau je.. Remind dia tau my lil sis, Ieda.

Terima kasih kepada pembeli dan syukur kepada Allah swt atas rezekimu.

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea