Laman

12 May 2015

Sembuh Cepat dengan Kasih Sayang Rayyan

Celoteh Aku MamaGlam at 1:18 PM
Cerita ni: 


11 Mei 2015 - semalam mamaG demam. Balik keja badan rasa panas dan xlarat. Kononnya nak baring la kejap lepas tukar baju sebelum nak start masak bagai kan... seperti kebiasaan rayyan, dia suka ciu cium tangan mamaG. Peluk peluk mamaG. Macam amik bau la konon. Huhuhu kadang lucu juga tengok hihihi...

MamaG tak sedar yang mamaG terlelap. Sedar sedar rayyan sebok tanya tanya mamaG. Kalau badan panas kena letak air kat kepala kan. MamaG layankan je iya kan je. Sebab memang tak larat sangat dah. Pastu dia tnya lagi kalau letak air kat kepala tu kena pakai yang bersih kan. MamaG sedar tak sedar iyakan je la.

Selang beberapa minit tu, tengok dia dah datang dengan seluar pendek dia yang dia dah siap basahkan. Tak berapa nak perah la airnya kan hahaha... terus letak kat dahi mamaG seluar dia yg basah tu. Habis basah kepala dan bantal mamaG hahaha... speechless mamaG. Pastu dia suh
M mamaG rehat supaya cepat baik. Hihihi alahai anakku...

Ayahnya balik keje tkejut tengok seluar basah kt dahi mamaG, gelak dia. Walaupun tak berapa proper, tapi niat dan kesungguhan c rayyan menjaga uminya yg sakit ni yg wat melting ni. Huhuhu.. terharu gilo kot!

Time tu dia peluk dan cium je salu tangan mamaG hihi.. kesian kt mamaG katanya. Last2 ayahnya bagi kain keci suh rayyan tukar ngan seluar tu. Seluar tu letak kat leher mamaG. Hihihi..

Tenkiu sayang umi ni... sebab jaga umi dengan penuh perhatian dan kasih sayang rayyan. Umi baik dah. Kejap je demam sebab kebah oleh kasih sayang rayyan.. hihihi...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea