Laman

12 May 2015

Bila semua ada di ofis, kecoh!

Celoteh Aku MamaGlam at 1:29 PM
Cerita ni: 

08 Mei 2015

bila semua geng seksyen tuntutan dan perundangan (STP) berkumpul di ofis, barulah dapat bergurau senda dan berborak. Ni pun duk ofis pun bizi la juga kejanya pun. Nak siapkan macam macam. 
MamaG suka bila dapat berkumpul kumpul macam ni ngan geng2 STP ni, bukan salu dpt berkumpul ramai ramai. Kecoh jap bhgn STP ni. Yg buat kecoh pun kami kami je yang PT ni huhuhu... sambil wat keja sambil borak gelak gelak tawa.

Kadang kadang ada 1 masa tu mamaG sorang je PT kat STP  yg ada. Yang len ada yg cuti n duty. Biasanya bila duk ofis telefon kami kami ni memang payah sgt la tak bunyi. Asik bunyi je tak berenti. Kebanyakkannya panggilan daripada claimant yg nak tnya dan buat aduan macam macam berkaitan perumahan. Kalau dah duk sorang2 kat opis, kalau dah suma tepon berbunyi hurmmm.. kejap sana kejap sini la g jawap tepon kat meja org lain... penat g jawap tepon je kadang 1 hari tu hahaha...

Lain lagi nak proses borang tuntutan yang dihantar melalui pos. Kadang ado kadang xdo. Kadang sikit kadang banyok.. tp ok je... cuma kadang bosan juga tak da teman kat opis kan. Huhuhu...

Masa gambar diambil, kami tengah sebok la nak test apps yang tengah hot - how old r u tu... yg boleh detect umor tu.. hahah saja suka suka... bosan...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea