Laman

12 October 2013

Kedai Kopi Wan Wan, Bundusan My Lil sista Alltime fav

Celoteh Aku MamaGlam at 2:15 PM
Cerita ni: 
My lil sista eager to show me this kedai makan called Wan Wan. Kononnya sedap. Sedap gilaaaa ni. Waduh susah juga ni lau ada sista yg sama hobi ni... M.a.k.a.n... hahaha...

Well dis is my 1st time to try it. Kalo tak sedap, jaga ko! Aku karate ko! Hahahaha...

Hurm, sini my lil sis order tom yam ikan plus fish cake with mee kon lou.

Memang yummy la the kuah tom yam. Lain daripada tom yam thai yang biasa kita makan di Semenanjung. Memang lain oh. Hahaha jakun kejap eh. Haaha..

Ikan yg di slice fillet rasanya ikan senangin (mungkin!!). The fish cake was ohsem! Truly fresh! M love it! Mee dan juga fish cake tu kedai ni buat sendiri so memang bahan tiada jual di luar.

Harga dalam rm8+ macam tu la. My lil sis kata kedai ni memang salu penuh. Dia operate time dari jam 6pagi sampai jam 2petang mcm tu la.

So, enjoy seeing my photo. Jangan lapar sudah la ya. Tak dayo den nk pos utk korang ya.




1 comment:

  1. Ok dear mamaglam put this kedai dlm kita punya perancangan jalan2 di KK tau...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea