Laman

19 December 2011

Tukar Lagi.. Wajah Baru Lagi..

Celoteh Aku MamaGlam at 5:05 PM
Cerita ni: 
So, ni memang konfem la ni tak bizi ni kan. Sampaikan boleh ada masa nak tukar-tukar theme blog pulak kan. Ala, apa orang kata tu nak hepi-hepikan diri gitu kan setelah sekian lama tak dapat nak bukak blog sendiri kan. Asyik bizi jer.

So, memandangkan ari nih mamaG rasa ala ala nak kiut-kiut ditu kan, sweet sweet gitu kan, konon kononnya penuh dengan feel kiut, kasih sayang dan mengada-ngada gitu kan, tetiba terasa macam nak tukar theme pun ala ala kategori yang mamaG sebutkan tadi tu la kan.. 

Okeh, Insya Allah, pasni nak wat blogwalking pulak la.. Nak jenguk teman-teman blog. Maaflah ya, kalau dah beberapa bulan ni mamaG jarang ada masa nak jenguk blog kawan-kawan semua ya. Kalau ada pun mamaG cuma sempat singgah barang semenit dua gitu kan.. Tu pun sempat baca tajuk dan perengan 1st je biasanya. Yelah, saja-saja nak tau apa perkembangan kawan-kawan semua. tu pun mana yang sempat jer pon. Macam blog Nani tu, dalam-dalam sibuk tu pun sempat juga la jenguk, kadang-kadang singgah kejap jer.. 

Okeh la, memandangkan mood mamaG ari ni mood ala ala "minta puji" orang Sabah kata, so mamaG pun tertukar (ceh tertukar la konon kan) theme yang baru nih.. New theme, new air, new look. So, sambung sok jer cerita yer.. Ada banyak cerita ni mamaG simpan nak tulis kat dalam blog nih.

Okeh, Assalamualaikum..

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea