Laman

19 December 2011

Alhamdulillah...

Celoteh Aku MamaGlam at 4:07 PM
Cerita ni: 
Alhamdulillah, Sekarang ni mamaG boleh la merehatkan diri dan minda daripada sebarang kerja-kerja yang bizi. Memandangkan mesyuarat-mensyuarat untuk akhir tahun dah pon selesai. Bolehlah men-settle-kan dokumen-dokumen yang ada dalam tray in yang melambak tuh. So, Targetnya adalah kena settle b4 cuti akhir tahun. Insya Allah. 

Tapi bukan start hari ni la kan hari kerajinan tu. Insya Allah, tempoh kerajinan bermula esok. Dan coba untuk settle-kan semua kerja dalam minggu ni, so minggu depan boleh berfoya-foya, huhuhuhu.. Lagi pon, pegawai mamaG tadak dah. Ada yang dah start coti panjang sampai tahun baru.. Huhuhu, bestttt... 

mamaG? Hurmmm, mamaG memang tak coti sampai akhir tahun nih. Bukan sebab pekerja cemerlang ker pekerja contoh ke apa. Tapi sebab coti tahunan mamaG dah abis langsung since bulan 11 lagi masa mamaG amik coti balik kampung untuk uruskan majlis kawen adik mamaG.. 

Jeles juga tengok orang lain coti akhir tahun. Tapi nak buat macam mana, coti mamaG dah abis lu.. Takpa la, mamaG sedar diri.. hik hik hik..

Okeh la, mamaG out dulu nak buat keja skit (konon lah!)...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea