Laman

31 May 2010

The Goodwife Way's

Celoteh Aku MamaGlam at 10:53 AM
Cerita ni: 
Semalam, ada iklan kat channel 702 Astro psl tips The Good wife Way's.. boleh tahan jugak lah.. n mungkin betul jg.. kali ni topiknya pasal "HOW TO IMPRESS UR IN-LAW".. hihihii.. tips is ~ ajak in-law kita p bercuti n sumer perbelanjaan kita lak yg tanggung.. mmmm, kalu mampu boleh la kut.. bukan pa, dia kata kt ctu lagi, ni utk amik ati para in-law kita... bcoz, dia kata "MARRY ME, MARRY MY FAMILY"... mmm, kadang logik gak... kadang tuh, mcm x ok jer..

apa2 pown, lain org lain cara nk impress in-law masing2 kan.. gunakan charming kita sendiri lar kan.. everyone di dunia ni Allah swt ciptakan dengan keistimewaan masing2... kalu tak, mcm mana la pulak hubby kita boleh pilih nak kawen ngan kita kan kan kan .. hahahaha...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea