Laman

10 October 2015

Layankan Aja La...

Celoteh Aku MamaGlam at 12:30 PM
Cerita ni: 

Semalam hari Jumaat. Keadaan di ofis agak bizi la jugak. Dengan diskusi pasal bengkel dan persidangan, kene buat 5s sempena pertandingan pejabat tercantik (tak kuasa nak layan tapu buat jugek...), prepare list kes utk court pastu pula prepare tools untuk pemfailan kes di Kuala Pilah untuk ahad nanti ni.. tambahan lagi ari ni aku pula kena duty kaunter 1OCC. Hurmm tak berenti terima call dari orang awam... letih rasanya mulut ni hahaha... (kalau bercerita dan gelak tak da pula rasa letih ko ek.. hahaha)...

Untuk release penat, kawan ajak bawa pi carik restoran gulai patin tempoyak.. fuh faveret aku tu... mkn tu ngan nasi putih ja pun jadik lerr.. mau bertambah 2 pinggan... gendut letak tepi ek. Hahaha... nak nyesal kendian kendian ya.. yang penting ikan patin masak tempoyak hahaha...

Dah tau akan menambah berat lemak di badan, maka dengan itu aku pun mengajak kawan kawan lain untuk makan sama.. mana boleh aku sorang jer bertambah keberatan dan kegendutan kan kan kan.. ahahaha.. benda baik harus ler dikongsi kan kan kan...

Dah dapat tangkap 2 orang lagi join program menggendutkan badan hahaha.. kami pun pi la hunting ikan patin lemak tempoyak.. si kawan ni kata ada kat Taman Wetland Putrajaya... katanya ori from Pahang gitu... lagi teruja nak try kan...

Nak di jadikkan cerita, adapun kedai dimaksudkan tersebut tutup setiap hari Jumaat... hah nampak tak nampak tak kekecewaan tu?? Jadi apa la apa la... hurmmm.. tak dapat makan pun patin masak lemak tempoyak.... huwarghhhhh.... punah harapan. Tawar terus tekak den...

Dengan kekecewaan kami pun beralih arah ke cyberjaya makan nasi ayam penyet je ler.. penyet pun penyet lerrr...

Anggap je la, tak da rezeki nak gendutkan badan... bagus jugak kan... kan kan kan.. (ayat sedapkan hati sendiri.. hahah)

Huhuhu...



Sempat membebel via Blogaway 😘

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea