Laman

26 April 2015

Bila Rayyan Merajuk

Celoteh Aku MamaGlam at 2:00 PM
Cerita ni: 


* 26 April 2015 *

Touch down je KLIA2, berkumpul semula ngan my pengarang jantung  3 orang ni. Hilang kejap penat dan ngantuk tu.. Rindu kot ngn dorang ni. 5 hari ku tinggalkan untuk menguruskan urusanku di Sabah.

Alkisahnya, si Rayyan ni majuk sebab kena usik oleh ayahnya. alahai budak tecik ni, kuar naw merajuk la.. bila ayahnya usik gitu, bila Rayyan merajuk dan seperti biasa jangan harap ler ayahnya nak pujuk dia kan. Aku jugek nak kene pujuk dia. Lucu dan cumil je kan c Rayyan ni lau merajuk.. ada masa merajuk dia ni bikin rimas jugak ni.. sebabnya payah nau nak makan pujuk.. hihihi... aku mula la rasa lapar hahaha...

apa apa pun, biarlah gambar gambar ni yang berbicara ya. hihhi...


Suh senyum dia xmo.. hiihi
Umi mengajuk Rayyan merajuk ekekke



Ayahnya lagi galak mengusik rayyan yg tengah mrajuk hihhi... pujuknya tidak huh...

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea