Laman

27 April 2015

Aci Tak?

Celoteh Aku MamaGlam at 12:18 PM
Cerita ni: 
Aci tak kalau mamaG buat cerita throw back 2014? kan dah lama tak hapdate blog kisah 2014.. 12 bulan yang penuh drama dan tragik bagi mamaG... Tahun yang rasanya macam susah nak catch my breath...

mamaG buat pelan pelan ya ceritanya... makasih pada teman yang sudi dan tak pernah letih menjenguk blog mamaG yang dah lama takda cerita terbaru untuk dikongsi. Terima kasih sebab sudi melawat blog kiut ini utk tau kisah terbaru mamaG.

Lepas ni mamaG ingat nak rerajin update la blog mamaG semula.. There's lotsa story to share...
untuk makluman semua, mamaG dah berpindah kerja. Dulu di Jabatan Bomba & Penyelamat, Labuan. Alhamdulillah sekarang di Kementerian Kesejahteraan bandar, Perumahan dan kerajaan tempatan (KPKT), Putrajaya. Bertugas di Bahagian Tribunal Perumahan dan Pengurusan Strata.
So Far kerja dan environment di sini okay semuanya. MamaG boleh get long lagi. Semua orangnya peramah dan baik.

Ok la, nnt kita sambung lagi ya. Nak belek belek dulu pix dalam galeri ni yang mana satu nak dijadikan entry dlm throwback 2014 nanti ya.. wait tauuu...

muaxxx

assalamualaikum..


0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea