Laman

09 August 2014

1day Outing Wif Love

Celoteh Aku MamaGlam at 9:04 PM
Cerita ni: 
3hb Ogos - semalam baru balik dari Kampung lepas cuti kurang seminggu sempena raya aidilfitri. Hurm sob sob sob, tak puas la cuti raya kali ni. Kejap jew. Penat satu hal la, tak puas lepak ngan famili satu hal jugak. Hurm. Tak da rezeki tahun ni. In shaa Allah tahun depan kita vuti lelama skit ek.

Hari ni kami outing sekitar bandar Labuan jew. Bawa budak budak ni beli mainan kat ujana kewangan, c ayah pulak nak pi beli selipar sebab seliparnya putus la pulak masa raya. Huhihu.. Nampak sangat beraya sakan. Hihihi.. Pastu pi open house member opis. Then baru la lepak2 pantai bawa kids mandi. MamaG tak mandi la. Malasss.

Tau je la pompuan kan. Bila mandi ni leceh. Banyak sangat lapisan nak kene pakai. And take time nak bersiap kat tandas nak pakai itu, sarung ini, and so on. Hihhii.. So leceh... Bek mamaG jadik tukang gambar, tukang selfie dan lepak lepak chillin di tepi pantai sambil mamam mamam jajan (wah mama lagi??!?!) Hihihi...

We had fun today. Lets d pics talk!





















0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea