Laman

08 August 2014

Wah wah wah...

Celoteh Aku MamaGlam at 10:11 PM
Cerita ni: 
Hamboi hamboi lamanya menghlang c mamaG kan. Waduh bukan takmo update tapi malassss. Kuikuikui... Ampooonnn... Banyak sbenarnya cerita mo share ni. Hiihi..
Oh psl life d labuan, alhandulillah beransur okay dan mamaG hepi dengan keadaan sekarang ni. Takda la rasa down macam mula mula pindah ke sini. Kuang kuang kuang. Mungkin sebab dah dapat tune kut life di sini.

Sooo first nak citer pasal apa ni? Hurmmmm.... Okay jap. Pilih gambar jap nak dijadikan topik ya...

Wokay jumpa dah nak crita apa ni. Wokay nak citer pasal kitorang nek feri baru. Feri kereta namanya Putra Jaya. Okay la feri baru ni, not bad. Laju pulak tu sampai ke Menumbok, Sabah dari Labuan. Cuma sejam 15 menit je ko! Biasanya feri kereta yg len tu amik masa dlm 2jam 30menit. Mak haih, jenuh tunggu dalam feri. Hihihi... Cumanya bagi mamaG la bad site of feri yg baru ni, dia keci skit la utk ruang penumpang daaannn, tangga dan kaki 5 feri ni memang curam dan macam tak selamat jew. Merbahaya la lau tak pegang betul betul pagarnya terutama time nak turun tu. Memang sama ada terusss jatuh ke laut or jatuh ke dek parking kereta.

Ni few gambar yang sempat dirakamkan kami 3 beranak. Korang layankan je laa ek. Hihihi.. Dah memang DNA dalam badan tu gitu kan. Ekekeke...









Sekian....

Hahhahahha...



0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea