Laman

09 August 2014

Weekend Kami...

Celoteh Aku MamaGlam at 8:43 PM
Cerita ni: 
09 Ogos - hari ni sabtu, macam biasa la rutin mamaG di rumah pagi kemas rumah, sental aljambani dan dapoq, sapu n mop lantai. Daaann yang paling tragik sekali, cuci kain baju. Tau napa tragik, sebab sampai skang ni mamaG masih lagi tak beli mesin basuh. Ntah la napa. Hihihi... Kadang rasa macam tak ada pun tak apa. Tapi nila kain baju berlonggok mengalahkan gunung kinabalu, baru la nak salahkan diri sendiri pesal la tak beli mesin basuh. Hihihi.. Mula la sakit pinggang.

Hari ni ada few jemputan open house kawan ofis dan juga taska. Memandangkan hari ni penat n sakit pinggang, berehat pun sampai terlelap (wah gigih la konon ni buat keje kalah kalah buruh kasar penatnya ekekeke), kids pun tertido gak, tuen ujan pulak tu, jadiknya xde la sangat kuar ber open house. Hihihi.. Alasan!!!

Tapi tadi bangun je bebudak ni terus la memujuk mamaG bawa dorg pi main kat playground di marry brown. Hurm layan kan je la. Daripada terperuk kat umah kan. Kesian dorang budak budak ni. Tapi b4 tu singgah la kejap open house taska budak budak ni. Leh isi perut jap b4 men playground kan. Hihihi..







Suka dorang dapat men di marry brown. Biasanya playground kat sini je la mamaG suka bawa dorang. Selamat, selesa, bersih dan mamaG blh relax sambil tengok dorang men kan.

Kebetulan pula hari ni ada orang reserve tempat utk celebrate bufday. So, irfan n rayyan tumpang sekaki la. Hepi dorang men ngan maskot marry brown n dapat belon lagi. Hihihi..

K la tu jer nak share. Pasni nak balik umah dah. Tak leh lelama kat luar. Bahaya bagi kami yang xda bodigad lelaki ni. Hihih.. Nanti mamaG cerita lagi yerk.

Assalamualaikum suma...
Muax muax muax... 💁

0 berbalas bebelan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wif Lurve ^v^

 

Si Mama Glam Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea